QUI SOM ?

Es va instituir a Vulpellac (Nif. G-1778062) el juliol del 2003 amb motiu de la imminent construcció d’una macroplanta de tractaments de residus, ”ecoparc”, que recolliria 100.000 tones de residus l’any!, al mig d’un paratge de gran valor arqueològic, històric i natural: Les pedreres iberes dels Clots de Sant Julià, que per les seves característiques rocoses-sorrenques és hàbitat de aus, rèptils i amfibis poc comuns. Sos Empordanet! Va donar l’alternativa a l’Ajuntament de ubicar-la al polígon industrial de Fonteta, situat a 1km.
info@sosempordanet.org
MISSIÓ             COM ACTUEM       REPTES         FRUITS        

OPINIO DE SOS EMPORDANET

EL SEGLE DE LA GENT --------------- ECOTURISME ------------------------DESERTITZEM ----------------- ELS CLOTS DE SANT JULIA
Doble click sobre les imatges per ampliar

Declaración de BCIN a Vulpellac

ARXIU DEL BLOG

diumenge, 23 de desembre del 2012

AVUI REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE LA MACRODEXALLERIA A PERATALLADA!!!!

La plataforma Veins de Forallac convoca una reunió avui a la Plaça de Peratallada per informar sobra la ampliació de la deixalleria que es vol fer al costat dels Clots de Sant Julià. Des de SOS us animem a assistir perque veieu la barbaritat que l'ajuntament acaba de aprovar.
Aturem la destrucció del nostre patrimonic paisatgístic!!!

NOVA REUNIO : DIUMUNEGE 23 A LES 8 DEL VESPRE , A LA PLAÇA DEL CASTELL A PERATALLADA , esperem a la maxima afluencia de veins possible .

Parlarem i explicarem el tema
Donarem fulls de firmes
Posar-nos d´acord amb que fer i com fer-ho
Demanarem implicacio
Passareu una bona estona amb gent del poble que fa anys que no teniu contacte
Brindarem amb cava per celebra les festes

“Tendremos que arrepentirnos en esta generación, no tanto de las malas acciones de la gente perversa, sino del pasmoso silencio de la gente buena”

Atentament plataforma de veins i amics de Forallac